Pages

button

follow::follow::follow

Instagram

nOtiCe

to all lovely Lillyciouss's visitors..
those yg nk change link dengan Lillyciouss sile tinggalkan link kt cbox yer..nt lilly akn add ur link..
yg dh folow pun pls leave a note..
lilly akan folow anda semula...
thankss for the unbeatable support...
love u all..

if you have any inquiry, kindly contact dis number
sms, call, whatsapp
019-9873462 @ 019-9897710

email lillyciouss@gmail.com

find us at
instagram : lillyhanel
fan page :lillyciouss homemade chocolate



MyEm0.Com

Tuesday, April 26, 2011

new product:doorgift cute


 

 cute kan..
Lillyciouss memperkenalkan Doorgift Chocolate Cute 
so sape2 yang nak kn sedikit kelainan untuk majlis2 tertentu boleh la menempah sekarang..
tempahan utk majlis2 sekitar bulan Jun nt masih di buka..


Harga serendah rm1 sebiji..
macam dalam picture kt atas tu..
min order 50biji..
berminat sile email ke zulailyhanim@yahoo.com..
isi form kat atas..
@
 sms ke 0199897710






new product:happy birthday oreo

Happr Birthday wording oreo..
suitable for birthday doorgift..
Oreo biscuit coated with milky chocolate..
yummy and cute..
serlahkan kelainan dalam majlis istimewa anda..
min order 6pcs..
utk kuantiti yg lebih byk sile email yer..



Sunday, April 24, 2011

new product:Ladybug oreo

Lady bug oreo..
suitable for doorgift..
Oreo biscuit coated with milky chocolate..
yummy and cute..
sesuai untuk semua majlis seperti Hari Lahir,Akikah,Perkahwinan..
serlahkan kelainan dalam majlis istimewa anda..
min order 6pcs..
utk kuantiti yg lebih byk sile email yer..



Friday, April 22, 2011

new product of Lillyciouss

List of new product..






more info in next entry..
stay tune..

Thursday, April 21, 2011

Doorgift requested by Arisha

Assalamualaikum...
kt bawah ni order from Arisha dari Desa Kujid Panji..
yang lucu nye..masa tengah dealing tuh xtnya plak Arisha tinggal kt mana.siap bg quotation inc postage lagi..skali bile dh bayar,Arisha bg la address..punye la dekat..so Lilly sndr yg buat delivery straight ke depan pintu rumah..
to Arisha yg tomey tuh..thanks ye sebab order choc ngn Lillyciouss..



 doorgift tomey utk majlis cukur jambul klo xsilap..

lollichoc bunga2..

ni Arisha request nk letak nama..
Audra tu klo xsilap nama baby Arisha kot..

=)

Sunday, April 10, 2011

DoOrgift 4cavity



Assalamualaikum semua..
Actually ni gambar lama..
majlis kawen adik ipar padabulan Januari lepas..
100 pack doorgift utk relatives n friends..
4cavity all colored in pink boxes..
boxes tuh blh di-reuse sebagai bekas brooch or utk simpan stuff yg small..very nice.
need the same doorgift for ur event, do contact me for the best price quotation..
suitable for majlis kahwin,birthday,akikah n more..

Thursday, April 7, 2011

Lillyciouss kembali beroperasi :D



Assalamualaikum semua..
Selepas berehat hampir 2bulan..
Lillyciouss dengan rasmi nye kini kembali beroperasi..
1st skali Lilly nk mintak maaf sebab sepanjang Lillyciouss berehat dan tidak lagi mengambil tempahan, tetap juga ade yang menelefon,sms dan hantar email mahu membuat tempahan dari Lillyciouss..
Maaf sangat2 sebab terpaksa tolak..
ye la..masa tuh tengah berpantang lagi..
Now Alhamdulillah sebab tempoh berpantang pun dah abes..
Baby pun dah besar sket kn..
Tinggal lagi nk sesuaikan diri bile dah ade baby kecik nih..
yang Kakak nye dh besar sket..
dh paham klo mummy nye nak buat keje..
tp si Adik ni xtahu la macam mana..mintak2 baby ni baik2 je..:)
   
panjang lebar betul explanation nye..
hihi...
sape2 nk buat tempahan sile la ye..
tp xnak amik banyak2 sangat..
risau xterbuat plak nanti..

email:zulailyhanim@yahoo.com
sms/call:0199897710

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

refEreR