Pages

button

follow::follow::follow

Instagram

nOtiCe

to all lovely Lillyciouss's visitors..
those yg nk change link dengan Lillyciouss sile tinggalkan link kt cbox yer..nt lilly akn add ur link..
yg dh folow pun pls leave a note..
lilly akan folow anda semula...
thankss for the unbeatable support...
love u all..

if you have any inquiry, kindly contact dis number
sms, call, whatsapp
019-9873462 @ 019-9897710

email lillyciouss@gmail.com

find us at
instagram : lillyhanel
fan page :lillyciouss homemade chocolate



MyEm0.Com

Thursday, April 7, 2011

Lillyciouss kembali beroperasi :D



Assalamualaikum semua..
Selepas berehat hampir 2bulan..
Lillyciouss dengan rasmi nye kini kembali beroperasi..
1st skali Lilly nk mintak maaf sebab sepanjang Lillyciouss berehat dan tidak lagi mengambil tempahan, tetap juga ade yang menelefon,sms dan hantar email mahu membuat tempahan dari Lillyciouss..
Maaf sangat2 sebab terpaksa tolak..
ye la..masa tuh tengah berpantang lagi..
Now Alhamdulillah sebab tempoh berpantang pun dah abes..
Baby pun dah besar sket kn..
Tinggal lagi nk sesuaikan diri bile dah ade baby kecik nih..
yang Kakak nye dh besar sket..
dh paham klo mummy nye nak buat keje..
tp si Adik ni xtahu la macam mana..mintak2 baby ni baik2 je..:)
   
panjang lebar betul explanation nye..
hihi...
sape2 nk buat tempahan sile la ye..
tp xnak amik banyak2 sangat..
risau xterbuat plak nanti..

email:zulailyhanim@yahoo.com
sms/call:0199897710

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

refEreR