Pages

button

follow::follow::follow

Instagram

nOtiCe

to all lovely Lillyciouss's visitors..
those yg nk change link dengan Lillyciouss sile tinggalkan link kt cbox yer..nt lilly akn add ur link..
yg dh folow pun pls leave a note..
lilly akan folow anda semula...
thankss for the unbeatable support...
love u all..

if you have any inquiry, kindly contact dis number
sms, call, whatsapp
019-9873462 @ 019-9897710

email lillyciouss@gmail.com

find us at
instagram : lillyhanel
fan page :lillyciouss homemade chocolate



MyEm0.Com

Wednesday, May 4, 2011

Mother's Day Special



ENTRY NI MELEKAT KAT SINI BUAT BEBERAPA  KETIKA..
SCROLL BAWAH LAGI UTK NEW POSTS..

 Assalamualaikum semua..
Sempena Hari Ibu yang bakal di sambut pada 8Mei nanti,
Lillyciouss sangat berbesar hati untuk menyediakan homemade chocolate yang comel dan sedap untuk dihadiahkan kepada ibu2 di seluruh Malaysia..

Tidak salah jika seandainya kita mengembirakan hati orang yang telah bersusah payah melahirkan dan membesarkan kita dari kecil..
sesiapa yang telah bergelar ibu mungkin lebih 'merasai' dan 'memahami'
betapa istimewanya kasih seorang ibu..

Jangan lah berkira sangat untuk mengeluarkan sedikit wang menghadiahkan sesuatu yang boleh membahagiakan ibu kita..

Tak seronok ke kalau tengok mama, ibu, mak, mummy mahupun isteri yang bergelar ibu kepada anak2 kita tersenyum menerima pemberian ikhlas daripada  anak2 mahupun suami sebagai tanda ingatan dan terima kasih..

So,kepada siapa2 yang mahukan sedikit kelainan sempena Hari Ibu nanti boleh la memilih pakej2 yang best kat bawah ni..


 
 LOVE MUMMY PACKAGE
35pcs praline choc with filling
can request any wording
contoh packaging macam kt atas
contoh wording mcm kat bawah yer
 price inclusive the chocolate, box and ribbon 
RM50


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PRALINE MIX PACKAGE
consists of 14pcs praline choco and 3pcs oreo choc
 price inclusive the chocolate, box and ribbon 
RM45
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  OREO CHOC PACKAGE
consists of 3pcs oreo biscuit coated with the milky or whitey chocolate..
with your personalize text as shown above..
simple, nice yet yummy..
 price inclusive the chocolate, box and ribbon 
RM15
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 yang SPECIAL nye LILLYCIOUSS ni..
setiap purchase package2 kat atas tu boleh ditambah dengan wishing tag..
pun boleh personalize jgk wording nye..
tag tersebut diperbuat daripada kain felt..
DAN..
wishing tag tersebut boleh di jadikan keychain atau pun hp charm(sangkut kt tepon)
best bukan..
cuma tambah rm5
(utk ayat2 yang simple spt TQ mama, Love u Ma, Selamat Hari Ibu)
 





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
T&C..
-----> tempahan di buka dari 21April hingga 4 Mei shj..
----->penghantaran akan di buat serentak pada 8hb Mei
----->kalau anda mahu di hantar pada tarikh yg lebih awal,boleh di bawa berbincang..
saya sangat bertimbang rasa..
----->setiap order mesti disertakan 50% deposit..nk byr full terus pun bole..:)
----->isi form kat atas ye..saya akan  Q list ikut email yang di terima..
-----> kalau ade nak tanya ape2 sile email ke zulailyhanim@yahoo.com,
inbox fb Zulaily Hanim Lilly, 
sms 0199897710(utk simple2 question je ek,
kalau need long explanation thru email ye..xlarat nk taip kt phone)

**Pelanggan pertama yang menempah Love Mummy Package akan mendapat wishing tag kaler purple kat atas secara percuma..



so..Hurry up..
place your order today..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

refEreR